vrijdag 7 maart 2008

Mini-verslagje trekking en eerste lading foto's

Heyhey!

We leven nog! 11 dagen rondtrekken in de Anapurna, zonder guide of porters. Geweldig! Tis allemaal nogal moeilijk samen te vatten maar ik zal het aan de hand van de foto's proberen uit te leggen. Alhoewel het onmogelijk is juist weer te geven hoe prachtig de natuur was. Het ongelofelijke was dat de omgeving elke dag compleet veranderde. Van rondpuffen in de jungle, naar een sneeuwlandschap, naar een bamboowoud, naar lichtelijk bevriezen in Annapurna Basecamp... Om 4 uur opstaan om Poon Hill te beklimmen, het uitzicht op de bergen in Annapurna en Machapuchhre Basecamp, de heetwaterbronnen, .. Fantastisch allemaal.

We zijn amper verdwaald, mijn knie heeft het netjes volgehouden en buiten 1 sok ben ik niet eens iets kwijt gespeeld. En je eigen rugzak dragen lukt best, het voelde echt goed om op eigen houtje naar 4130 meter te klimmen.

Maar bon, foto's dus! Eerst een hele boel van de plaatselijke jeugd. Het was fascinerend om zoveel verschillende etnische groepen tegen te komen tijdens 11 dagen.








Geen opmerkingen: