maandag 17 maart 2008

India!!

Hey hey hey!

Hier zijn we terug! Sinds het vorige bericht ben ik erin geslaagd een busongeluk te hebben en enkele uren door de woestijn te hobbelen op een kameel. Good times!

Dus eh, na Pushkar, geweldig trouwens, zijn we met de nachtbus richting Jaisalmer gereden. Maar om 3 uur 's nachts besloot de chauffeur de onzachte confrontate met een rondpunt aan te gaan. Nou, 1-0 voor het rondpunt. Geen zorgen, niemand gewond. We moesten gewoon buiten wat wachten op een nieuwe bus, en dan in slaap proberen te vallen op een stoeltje in de overvolle bus. Jawel, huilende baby's. Wederom heerlijke nacht.

Jaisalmer is een soort gigantisch zandkasteel in de woestijn van Rajastan. Erg mooi hoor. De hoteleigenaars zijn wel niet allemaal zo vriendelijk ahum. In het eerste hotel zijn we zelf buitengesmeten ondat we een kamelensafari hadden geboekt bij een concurrent. Eikel.

De kamelensafari zelf was te grappig. Beetje rondhobbelen door de woestijn, eten onder de bomen, slapen in de duinen onder de sterren. Beter als een 5-sterren hotel haha. En ik vind nog steeds overal zand, hardnekkig hoor. En over kamelen, ze kwijlen ongelofelijk, stinken een beetje, en maken erg vreemde geluiden. Maar schattig.

Next stop was Jaipur, niet zo een toffe stad maar er waren wel mooie dingen te zien. Amber fort en het windpaleis enzo. Nu zitten we in Agra, bij de Taj Mahal! Vandaag heb ik ze al van ver kunnen bewonderen. Morgen gaan we bij zonsopgang haar echt bezoeken. Ik kijk er naar uit!

Tot zover, to de volgende.
Bert

2 opmerkingen:

Unknown zei

dus op deze moment hebt ge de Taj Mahal al bezocht! IZ NICE!

Kunt ge mss is zeggen wie "we" zijn?

Groeten

Steven

Anoniem zei

Heyhey kerel! Met 'wij' bedoel ik mezelve en de Portugese meisjes, Rita en Cristina. We hebben samen in het weeshuis in Rampur gewerkt voor een tijdje. Toffe bende hoor.

En de Taj mahal IZ VERRY NICE!